Zoek je persoonlijke coach die je helpt bij een ontevreden gevoel over je leven?


Ervaar jij onrust en heb je behoefte aan meer innerlijke vrede?

Intuitive holistic life Coach

Visie

Ik ben een bewustmaker, een aanwakkeraar, een Love Junky en bovendien a Rebel with a Cause.

Vooral geloof ik dat vrede mogelijk is wanneer iedereen vanuit zijn gevoel gaat leven, zijn zielsmissie vindt en anderen helpt te groeien.

Missie

Mijn drive is om zoveel mogelijk gemotiveerde mensen die toe zijn aan meer liefde, meer bewustwording en meer spiritualiteit en vreugde, te helpen door mijn succesvolle geheimen van mijn gelukkige en liefdevolle leven te delen.

Je zult merken dat..

Verder ben ik een enorm veelzijdig typje, hou van uitersten. Dat vind je overal bij me terug.

Van fluweelzacht tot duidelijk en to the point.

Op de eerste plaats hou ik van oprechtheid  en transparantie, wind dus nergens doekjes om. Verder ben ik dol op wilde sporten en motorrijden, maar kan me ook totaal verliezen in dans en creatief gepruts.

Liefde en stoerheid gaan hand in hand bij mij, tezamen met een enorme dosis positiviteit en ongelimiteerde oplossingsgerichtheid.

Ow jha, humor..da’s ook wel mijn ding.


Waarom is zelfkennis belangrijk?

Verbinding – Bewustwording – Leiderschap

Ik help je een verbinding te maken tussen jouw lichaam en jouw geest zodat je jouw eigen waarheid leert kennen.

Ik maak je bewust van je patronen en geef je inzicht in jouw beeld op de wereld en de overtuigingen en perceptie die je kleiner houden dan je eigenlijk bent.

Ik leer je hoe je intern leiderschap verkrijgt over je gedrag, je denken en je gemoedstoestand. Met als gevolg dat je de juiste keuzes gaat maken en een krachtiger leven gaat leiden!

Own Your Personal Power!

Ik help je met het vinden van je kracht en leren vertrouwen op je gevoel,

nee leren zeggen en voor jezelf op komen, doen wat bij jou past.

Het aangaan van waardevolle relaties die je inspireren en ondersteunen,

van jezelf te houden en in te zien hoe fantastisch je bent!

Je verlangens te vinden, te verwoorden en te volgen. Je dromen te verwezenlijken.

Hoe je omdenkt en ombuigt en zonder verzet, compleet moeiteloos vooruit kunt komen.

Groot te denken, meer te genieten en meer in balans te zijn.

Vind jij het moeilijk om alleenstaande ouder te zijn?

Wil je krachtiger worden en steviger op je benen staan?

Ben jij goed in het nemen van beslissingen?

Heb jij problemen met het maken van keuzes?

Moederschap

Toen in 2008 mijn toenmalige partner na langdurig samenwonen onze relatie beëdigde raakte ik geconfronteerd met mijn verleden.

Daardoor raakte ik de weg kwijt en trof een ‘verkeerde man’. Met als gevolg dat ik onvrijwillig zwanger raakte. BAM!

Ondanks de omstandigheden besloot ik voor mijn kind te kiezen. Het was een keuze vanuit mijn hart. Immers, het kindje waarvan ik zwanger was, had hier niet om gevraagd en ik zou zorgen dat het hem aan niets zou gaan ontbreken.

Er moest alleen nog verschrikkelijk veel op de rails.

Leiderschap

Alles ging mis en het leven leek me vooral te overkomen: Uiteindelijk raakte ik tot drie keer toe m’n baan kwijt, verloor ik vrienden en moesten mijn paarden verkocht. Daarbij raakte ik met een te hoge hypotheek ook nog in de bijstand. En tenslotte wilde ook mijn nieuwe partner niet samen verder.

Mijn peuter en ik stonden er alleen voor. Geen geld, geen werk en totaal geen idee hoe nu verder.

Het was inmiddels 3-0 voor Rock Bottum.

Eerst en vooral zocht ik hulp via een psycholoog en deze gaf me de diagnose ADHD kado. Hoewel het een hoop verklaarde, weigerde ik me te berusten in mijn ‘stoornis’ Daarentegen omarmde ik mijn gekkieness en werkte aan mijn zelfacceptatie.

Vervolgens zocht ik een coach, las alles wat los en vast zat over persoonlijke ontwikkeling, volgde cursussen, opleidingen en begon voor mezelf als therapeutisch masseur. Uiteindelijk volgde ik de opleidingen NLP en kreeg een fantastisch inzicht!

Rekende af met mijn slachtofferschap en ging aan het roer van mijn leven staan. Maakte verbinding met mijn hart en hervond mijn missie. Tenslotte introduceerde ik leiderschap in elk aspect van mijn leven.

Dat zorgde voor een geweldige doorbraak: Ik vond mijn missie!

Ondernemerschap

Van dat moment zette ik mijn missie om in ondernemerschap en langzaam leerde ik wat groot denken was, wat het is om verantwoordelijkheid te nemen, meerdere ballen in de lucht te houden en diverse rollen te vervullen.

Ik heb mezelf verbeterd en geleerd op mijn intuïtie en potentieel te vertrouwen. Belangrijker, ik vecht niet meer, ik strijd niet meer.  Doe alles vooral vanuit verlangen, overgave en FLOW.

Inmiddels groeit mijn bedrijf uit tot iets waar ik waanzinnig trots op ben.

Vrijheid

Mijn leven lijden doe ik niet meer. Ik LEID het!

Elke beslissing in mijn leven maak ik zelf. Hoe ik opsta, wat ik met mijn tijd doe, wat ik denk, voel en doe. Met welke mensen ik om ga, hoe ik op ze reageer en welke klanten ik heb.

Hoe ik mijn kind opvoed en op welke wijze ik van betekenis wil zijn.

Elke dag groei ik en word ik me meer en meer bewust van wat er allemaal nog meer is te ontdekken in de wereld.

Mijn leven is geweldig, mijn kind fantastisch en ik heb heerlijke vrienden.  Tegenwoordig is de band met mijn ouders geweldig en bovendien heb ik awesome klanten.

Elke dag ben ik vrolijk en energiek. Bovenal loopt mijn hart over van liefde en ik verheug me elke dag op de volgende.

En dat voelt waanzinnig!

Tijdens het trainen van mijn paarden, train ik erop dat elke pas van het paard van mij is. Dat principe is mijn mantra:

Elke minuut, elke pas in mijn leven is van mij.

Vind jij het lastig om vrienden te maken?

Vergroot je persoonlijke vaardigheden voor een krachtiger leven

Niet lullen maar poetsen

Op mijn 8e kreeg ik mijn eerste pony. De paarden zijn bijna mijn leven lang mijn mentoren geweest. Discipline, relativeren, oplossen, ademhalen, communiceren, congruentie en doorzetten zijn volledig hun verdiensten. Boven alles  ben ik dankbaar dat ik zoveel tijd met zulke wijze schepsels mag en heb mogen doorbrengen.

Na mijn middelbare schooltijd de wijde wereld ingegaan bij de Koninklijke Marine. Niet lullen maar poetsen!

Didactische vaardigheden

Daarna afgestudeerd in het Pedagogisch Werk en daarnaast mijn instructeurspapieren behaald binnen de paardensport en meer dan 15 jaar mijn drive om jonge en oudere mensen naar een hoger plan te tillen, uit geoefend. Gedrag en gedragsbeïnvloeding…I Love It!

Vandaaruit 2 jaar lang naar het Tinly instituut in Veenendaal gereden voor de opleiding gedragsdeskundige voor paarden. (…En ontzettend veel over mensen geleerd..)

Wisselwerking tussen gedrag, lichaam en geest

Door mijn werk als instructeur en pedagogisch werker geïntrigeerd geraakt door de koppeling tussen het lichaam, de geest en de emoties. Vervolgens in de ban geraakt van Holisme. Aansluitend de opleiding Integratief ontspanningsmasseur bij Sonneveld gedaan, met als uitbreiding ‘Chakra’s’.

Lichaamswerk

Na het verliezen van mijn derde baan, als ondernemer gestart  met het geven van therapeutische ontspanningsmassages waarbij ik het niet kon laten te coachen.

Fitness

Omdat ik sport, bewegen en het effect hiervan op de gezondheid erg belangrijk vind, heb ik mijn papieren als Fitnessinstructeur gehaald en een tijdje les gegeven in Bootcamp, Pilates en Yoga. Lesgeven bleef terugkomen.

Spiritualiteit

Als uitbreiding op mijn kennis ben ik me enorm gaan verdiepen in Mindfullnes en meditatie en heb ik een Reiki graad gehaald.

Het coachen begon nu echt te trekken en ik had een leidraad nodig. Ik ben daarom de NLP Practitioner en Master gaan doen. En deze afgerond.

Hypnose & Systemisch

Veelal maak ik gebruik van hypnosetechnieken en familie-opstellingen werk. Buitendat ben ik enorm helder waarnemend en zie, voel en hoor ik vaak dingen en leg ik snel verbanden die de meesten over het hoofd zien.

Coachen doe ik vooral intuïtief en ik kan putten uit mijn enorme schat aan kennis.

Binnen mijn vak als Trainer en Coach, ben ik ook graag een inspirator en zoek ik steeds vaker het podium op.

Wat ik je nog wil vertellen over mijn logo.

Heb je burn out klachten, ben je overspannen, dan is wellicht leefstijl Coaching in de natuur iets voor jou.Het Jonge boompje is een Beuk (Fagus Sylvatica)
De beuk is de koningin van het bos; een vrouwelijke verschijning, fijn en gracieus.
De beuk symboliseert vrouwelijke wijsheid en aandacht, warmte en troost, standvastigheid en waakzaamheid.
In de Keltische cultuur staat de beuk symbool voor creativiteit en goede smaak.

En waarom dan een boom? Dat is een verhaal apart en dat begint bij  het Vuurlopen in Grolloo na het afsluiten van mijn Nlp opleiding. Dit verhaal kun je hier lezen. Ik kreeg namelijk een visioen.

Volg Carmen op